top of page
  • Writer's pictureSara Hoejslet

Udstationering og indrejse, velkommen til (12.12.17)

Updated: Jun 30, 2018Om mig

Jeg hedder Sara, er 38 år, gift med min honey Kim og den stolte mor til tre underskønne unger: August og Valdemar på 9 og Ellen på 4.


Jeg er uddannet Coach & Terapeut fra Life Academy, og så skriver jeg: romaner, digte, og nu også denne blog.


Jeg har endvidere en ph.d. i engelsk lingvistik og har mange års erfaring som underviser, konsulent og oplægsholder.


Jeg er et spirituelt menneske, som elsker livet, men som også kan komme til at føle mig fremmed, travl og træt i det, når jeg ikke har kontakt til den, jeg dybest set er, og når ikke jeg gør det, min sjæl er kommet her for at gøre.


Jeg har derfor for få år tilbage droppet den slagne karrierevej og skabt et patchworker-liv, der gav plads til mine passioner. Jeg sygner hen i ’man’, ’burde’ og ’skulle’, og det gav mig den ultimative frihedsfølelse at slippe det.


Min rejse har siden bestået i at lære mig selv bedre og bedre at kende – og i at turde begynde at vise verden denne dybe, sprudlende, højt vibrerende, forbundne, fredfyldte inderste version af mig.


Det går bedre og bedre.


Jeg er så spændt på at give liv til denne blog, dele mine betragtninger og skrive mig til vigtige erkendelser. For sådan er det tit for mig. Skrivningen er med til at åbne op for indsigter, der pludselig lander og med linjerne får fylde og betydning. Det er en kreativ, åben og tillidsfuld proces, som får mit hjerte til at banke friere og lykkeligere.


Om bloggen

I september 2017 landede muligheden for at blive udstationeret pludselig på vores lille families bord. Vi har – meget begejstrede, heldigvis knap så bekymrede og allermest modige – valgt at sige ja.


Bloggen her er mit personlige take på denne livsoplevelse, der uden tvivl vil ændre os alle for evigt. Samtidig vil jeg her også lade mine kreative, terapeutiske og spirituelle stemmer komme til udtryk, for hele idéen med denne blog udspringer af den intention, jeg har sat mig for vores udstationering: at lade den blive lige så meget en indstationering. En rejse længere ind i mig. Ind i at lære mig selv endnu bedre at kende og vokse som menneske og som sjæl i nye omgivelser. Samt skabe rammerne for, at mine kære kan gøre det samme.


Bloggen skal hjælpe mig til at holde fast i denne intention, når ydre omstændigheder måske støjer mere, end de gør lige nu, hvor alt stadig bare er på tegnebrættet, og jeg visualiserer det gode.


Jeg ved, at når jeg ’er i kontakt’, så er ydre omstændigheder ikke afgørende for mit velvære. Derfor skal bloggen hjælpe mig til at holde stikket i. Eller til at finde stikkontakten igen, når jeg er røget ud. Jeg deler her mine tanker, følelser, bestræbelser og erfaringer hen ad den udlandsvej, der nu er min og vores at gå.


Tusind tak fordi du læser med.


Bisou,

Sara

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page