top of page
  • Writer's pictureSara Hoejslet

Summertime, and the living is easyHurtig, hot og hjertelig hilsen fra Texas, hvor den om 3 dage står på sommerferie for børnenes og mit vedkommende.


De sidste store tests i skolen er ovre, i morgen skal vi til Celebration of Learning (aften hvor børnenes arbejde gennem skoleåret udstilles), og fra torsdag står der så FRI på programmet for de næste 12 uger. Hvilken luksus!


Vi går en fantastisk sommer i møde. Først venter der os en måneds besøg i dejlige Danmark. Ord rækker ikke til at beskrive, hvor meget vi glæder os til at gense vores land, vores venner og vores familie. Pyh ha. En hel række konfirmationer har netop fundet sted blandt vores nære, og det har været svært ikke at føle sig geografisk galt placeret i den forbindelse. Men sådan er en udstationering også.


Efter besøget i DK vender vi snuden mod USA igen. Jeg er meget spændt på, hvordan børnene (og jeg selv) håndterer dette med først at skulle hjem (til DK) for så derefter at skulle hjem (til USA) igen. Jeg beder til, at vi alle vil være stærke og åbne og hente det, der er at hente for os i den oplevelse også. Og at børnenes farmand vil passe godt på sig selv, mens vi er væk.


Når vi så er vel retur, får vi besøg af den skønneste Hornslet-familie, og dem skal vi først indvie i vores Texanske livsførelse, hvorefter vi sammen drager på rundtur til Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Teton. Vi har planlagt og booket i et væk, og nu ligger turen klar. Børnenes drømme om hvordan det bliver at ture rundt i autocamper, hike i underskøn natur og sidde sammen om ilden om aftenen bliver luftet dagligt, og det er fantastisk at mærke deres eventyrlyst. Vi er begyndt at træne i at gå med rygsæk under stegende sol. Texas, you are a hot mama!


Det føles som om, at det er nogle af de store ønsker for vores udstationering, der bliver luftet nu, og det er på alle måder befriende og samhørighedsskabende.


Vi har også bbq med vores internationale venner, sleep-overs, vandlandsbesøg, dovne dage hjemme ved poolen og meget andet på sommerprogrammet, for slet ikke at tale om alle de mange vi skal nyde at være sammen med i DK. Hver især og sammen har børnene og jeg så mange skønne mennesker, vi glæder os til at gense, og forventningen vokser dag for dag nu.


Mens vi er i Danmark, skal jeg også til eksamen og afslutte min clairvoyanceuddannelse (for nu – jeg fortsætter overbygningen i energiarbejde til efteråret, for alt andet føles forkert). Jeg har rundet mængden af det antal påkrævede øveklienter, men fortsætter dette arbejde, fordi jeg simpelthen stortrives med det. Det giver mig så stor glæde og dybde i mit liv at have de intense møder med fantastiske mennesker, som har lyst til et kærligt, energetisk skub på deres videre vej. Og samtidig er der også altid skub at hente til min egen proces i arbejdet. Jeg ynder at sige, at jeg har det som en fisk, der er blevet puttet tilbage i sit vand. På samme tid fantastisk og livsnødvendigt. Det føles også livsudvidende, ganske som udstationeringen gør det. Jeg får mere og mere lov at se og mærke, hvordan mit ønske om spiritflowing, sjælsindstrømning, kontinuerligt skubber processer i gang inden i og uden for mig. Processer, der nogle gange strammer og strækker, men altid efterfølges af en større åbning og en endnu højere grad af taknemmelighed, kærlighed, mening og velvære. Jeg sammenligner det lidt med det hot yoga, jeg går til, hvor man først går ind i en stilling og skaber sammenpres et sted i kroppen, og efter hver stilling er der så en kort stund Savasana, som er en liggende restitutionsstilling, hvor åndedrættet bringer hjertet i ro og lader blodet suse til det sted, der før var presset for derigennem at heale/styrke. Det føles som om, at de bevægelser foregår både på krops-, sinds- og sjælsplan, og at min vigtigste opgave er at glide med i denne livsudvidelse.


Som et led i min egen proces er skriveriet begyndt at røre på sig igen, også udover hvad det bliver til på bloggen. Ad flere veje og efter adskillige kærlige puf stod det mig pludselig klart, hvad det er, der skal igennem nu. Hvilken historie det er tid til at fortælle. Det er betydningsfuldt for mig, og det giver lidt koldbøtter indeni. Men det føles forløsende omsider at være i gang med det, der har kaldt så længe.


Så summertime, sunshine, store oplevelser, skønne stunder, spændende projekter og spiritflowing på programmet her. What more could I wish for?


Med ønsket om en fantastisk sommer til jer alle.


Bisou,

Sara <373 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page