top of page
  • Writer's pictureSara Hoejslet

Korttrækning, udsving og bevidsthed Samt tips til nærende inspiration(Denne post er også postet i min facebookgruppe Clairvoyance, energiarbejde og terapi hos Sara Hoejslet - Spiritflowing)


Kæreste alle <3


Jeg har længe været optaget af energetiske og følelsesmæssige udsving. Har fundet det hårdt, når det var mig selv, der stod midt i et (og det gør jeg stadig tit og ofte), og interessant når det var andre, jeg kunne betragte lidt mere udefra. Nogle gange er det let at afkode, hvad der er gået forud. Andre gange kan det virke som om, det kommer ud af det blå.


Et energetisk og følelsesmæssigt udsving er for mig et udtryk for det, der sker, når vi trækker os helt sammen i energien og ryger meget langt ned på vibrationsskalaen. Vi hører så ofte, at alt er energi; at vi er energi; at det hele handler om energi; at vi manifesterer det gode fra en højt vibrerende energi osv. Det er sandt. Og måske temmelig frustrerende i de situationer, hvor energien styrtdykker, og vi ikke kan få tag i os selv.


De lavt vibrerende følelser har mange ansigter: vrede, frustration, ked-af-det-hed, opgivenhed...


De høje ligeså: glæde, lykke, taknemmelighed, kærlighed, empati…


Det virker til, at overgangen fra de lavere og op mod de højere findes det sted på skalaen, hvor tilfredshed indtræffer. Tilfredshed. Det ligger godt i munden, ikke? Som en god begyndelse på noget, der kan blive endnu bedre.


Men når vi ved det, hvorfor rager vi så igen og igen rundt i noget, der smager decideret dårligt?

I starten af min vej ind i det terapeutiske felt – på det tidspunkt, hvor jeg for alvor begyndte at kigge indad – blev jeg meget bevist om sammenhængen mellem tankerne og den energetiske tilstand indeni. Jeg lærte, at en tanke skaber en følelse skaber en handling skaber en fysisk manifestation. Altså, at vores tanker er skabere af vores følelser, og at følelserne så bliver afgørende for vores videre reaktion og dermed for resultatet uden for os selv også.


Jeg forstod, at når jeg tænker negative tanker om f.eks. mig selv (eller en situation eller en anden person), så får jeg det rigtig træls indeni, føler måske mindreværd, utilstrækkelighed, opgivenhed. Og det påvirker så videre mine handlinger, som måske bliver halvhjertede, ikke målrettede, ufokuserede. Resultatet gider man knap nok forestille sig.


Min nye bevidsthed gav mig en følelse af at bære et kæmpe ansvar. Hvis mine aftryk i verden er så tæt knyttet op på mine tanker, så skulle jeg godt nok til at holde lidt mere øje med de tanker, skulle jeg! Sådan har jeg det stadig. Og alligevel – ALLIGEVEL – gør hjernen tit, hvad hjernen jo bare gør. Sprøjter løs med negativitet i en eller anden form. Og så står jeg der med dårlig samvittighed og skal åbne hjertet op igen for at finde ind til tilgivelsen. Næsten altid allermest af mig selv. Det går bedre, men åh jo, vi har været længe om at blive gode venner, mit sind og jeg.


Min videre rejse ind i det spirituelle felt og min større og større åbning har tilføjet langt mere bevidsthed, også omkring de energetiske og følelsesmæssige udsving. Og samtidig ved jeg, at der er mange lag at åbne endnu. Som det er at være menneske og sjæl – rejsen er uendelig. Men jeg er for alvor begyndt at forstå, at udsvingene faktisk ikke blot er tankebaserede. Der er også langt, langt større kræfter til stede, som påvirker os, sætter tonen i os, rykker i os, åbner muligheder for os og nogle gange spænder lidt ben for os.

Den spirituelle astrologi har noget at byde på i forhold til at forstå lidt af det. F.eks. tales der i disse dage rigtig meget om Lion’s Gate, og særligt om datoen 8/8 (i morgen eller faktisk snart i dag i Danmark) hvor en meget åbnende energi får mulighed for at nå os, og vi får mulighed for at lade os nå bevidst (slå det op, hvis det taler til dig, Freja Rosalina på fb formidler smukt).


Jeg fascineres af at opdage, at andre med måske minimal gradbøjning har det lige som jeg på samme tidspunkt. At man kan opholde sig i hver sin verdensdel og opleve det samme. Det trækker mig ind i en overgivelse. Et ’okay så!’. Og jeg begynder at interessere mig for, hvordan jeg så skelner. Hvornår skaber jeg det selv? Hvornår er jeg påvirket af større energetiske svingninger? Går det hånd i hånd? Hvordan begriber og griber jeg så mit ansvar?


Et er sikkert: det hjælper mig til at føle mindre skyld. Men på samme tid er jeg klar over, at snakken om de der større energier også kan blive en kattelem, som mit sind godt kunne finde på at styrte ud af, når det faktisk selv er den ansvarlige.


Så det er en spændende balance, jeg øver mig i at finde. Og der er mere til den endnu.


For kun i takt med min rejse bliver jeg mere og mere bevidst om, hvad det egentlig er for en rejse, jeg er på. Sjælens indvielsesvej kunne være en begrebsramme, formidlet så smukt af Asger Lorentzen (tjek evt. ud på youtube). Camilla Nymand berører også jævnligt emnet i Skolen for Livsmagi (online slik for den spirituelt søgende).


I clairvoyancesessioner får jeg ofte selv lov til at kigge lidt på andres rejse og se på, hvad det egentlig er for nogle opgaver, de står med, og hvordan de har forbindelse bagud. Jeg finder MENING i de her ting. Og for mig er det sådan, at når der er en mening med noget, også selv om det er hårdt, så bliver det meget nemmere at stå i.


Det bliver nemmere, fordi jeg holder op med at kæmpe imod. Byron Katie (hende MÅ du tjekke, hvis du ikke kender hende!) siger, at vi altid kun lider, når vi kæmper med virkeligheden. Og det gør vi, når vi tænker tanker, som ikke er sande, og som holder os lavt vibrerende.


Det bliver nemmere, fordi jeg kan glide med. Måske ikke altid i først hug, men så i andet eller tredje. Fordi jeg ved, at der er guld at hente på bagkanten. Guld i form af større bevidsthed, mere mildhed, mere gavmildhed, mere frihed og glæde.


Og samtidig, så kan jeg mærke, at der er kæmpe forskel på at glide med på glide ned-måden. A la ’Nå, men hvis det alligevel bare er sådan, så er der ikke noget jeg kan gøre, og så må det bare være sådan’. Det føles som at rådne langsomt op indeni. Og så på at glide med på glide op-måden, der mere lyder ’Okay, sådan ligger landet, godt jeg ved det, og godt at jeg kan nære mig selv undervejs’.


Og hvad nærer jeg mig så med? Det er forskelligt, men ofte med visdom fra nogle af de kilder, jeg nævner her. Lige nu er det med at skrive disse ord. Lidt tidligere i dag var det at trække et kort fra et af mine utallige kortsæt. Faktisk var det min dejlige lille datter, der gjorde det. Valgte sættet, som jeg så bladrede i, for at hun skulle trækket et kort. Men hun så det med sommerfugle på, og det måtte det bare være. Hun er så instinktivt i kontakt, at jeg nogle gange forskrækkes helt (som da hun engang, da hun kun lige havde fundet sit sprog, fortalte mig om, hvor hun havde opholdt sig, før hun kom herned som vores baby).


Ellens valg faldt på et kortdæk fra Abraham (formidlet af Esther Hicks, og dette er endnu et MUST. Søg på nettet, tag ørebøffer på og LYT. Min verden har for alvor ændret sig, siden jeg for flere år siden stødte på Abraham og deres humoristiske formidling af sammenhængen mellem det fysiske og det ikke-fysiske, og af hvad livet i al sin enkelthed egentlig handler om). Dækket hedder ’Health, and the Law of Attraction’.


På det lille introkort i dækket står der ’Not only does a good-feeling body promote positive thoughts, but also, positive thoughts promote a good-feeling body.’


Nemmerlig.


På kortet, som Ellen faldt for (se billeder), står der på forsiden:

’The Law of Attraction responds to the vibrations of my stories.’


Og på bagsiden:


’You can accomplish change in every experience, but you have to begin to see your world differently. You have to tell the story the way you want it to be rather than like it is. When you choose the direction of your thoughts and conversations by the way they feel as you think them or speak them, then you begin to deliberately offer vibrations. You are Vibrational Beings, whether you know it or not, and the Law of Attraction is eternally responding to the vibrations you are offering.’


Ha, min vibration responderer på kortet i sig selv. Smukke, smukke ord, der klinger rent. Og som har affødt hele dette skriv her hos mig i dag.


Kortet er en stærk reminder om at bruge vores følelser som GPS. Om at holde øje med, hvad vores tanker og ord faktisk vækker af følelser i os. Og om at begynde at navigere BEVIDST efter tanker og ord, der får os til at føle os godt tilpas, eller i hvert fald bedre tilpas. For lige der begynder vi bevidst og positivt at påvirke vores vibration og dermed hele vores virkelighed.


Det er ikke at ignorere virkeligheden, det er at skabe den. Også midt i et energetisk og følelsesmæssigt udsving.


Fra sort til gråt til lyst til hvidt til klart.


Stille og roligt, glide med, observere, nære.


Jeg tror på, at det kan blive en vane. En god vane. Bedre end uvanen med at glemme at gøre det gode, når vi allermest behøver det.


Bevidstheden gør hele forskellen. Men kun når vi følger den op med kærlig handling (og det er noget, som også Wayne Dyer har talt dybt og dejligt om).


Bisou,

Sara <3


P.S. Vi har lige været inde at se den nye Løvernes Konge i vores favoritbiograf, og hvis man ikke synes, man er til andet åbnende i forbindelse med Lion’s Gate, så kan man i hvert fald unde sig selv den. Den åbner i sig selv langt ind i nogle af de dybder, vi har så godt af at komme i kontakt med <3
17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page