top of page
  • Writer's pictureSara Hoejslet

Energetisk indtjekning(Denne post er også postet i min facebookgruppe Clairvoyance, energiarbejde og terapi hos Sara Hoejslet - Spiritflowing)


Kæreste alle <3


Efter fire vidunderlige uger i dejligste Danmark er jeg nu retur i USA, hvor den kommende tid står på ferie og store naturoplevelser.


I er i mine tanker, og jeg mærker et ønske om at sende jer hver især en kærlig hilsen. Samt et lille, blidt puf indad. En hjælp til lige at stoppe, blive stille og mærke efter indeni. Det, jeg kalder en energetisk indtjekning.


I disse tider tjekker vi ind så mange forskellige steder hele tiden – på de sociale medier, i fitnesscenteret, på hoteller og campingpladser, hos familie og venner… men hvor meget tid bruger vi egentlig på at tjekke ind hos og med os selv?


Efter fire ugers non-stop besøg, samvær og hygge i DK kan jeg for mit eget vedkommende sige, at der er plads til forbedring. Tiden i Danmark var skøn og intens. Og jeg ønskede at suge alt det ud af nærværet, jeg kunne. De mange møder gav en høj energi, og jeg rullede glad med. Men jeg fik ikke tjekket særligt meget ind hos og med mig selv. Jeg fik ikke mærket særligt meget efter helt derinde, hvor vi har vore sjælsudspring.


Så mange lag i os næres af høje grin, dybe snakke, god mad og samhørighed. Men det føles som om, at stedet helt inde næres allerbedst af stilhed. En dyb og blid stilhed, som vi kun bevidst kan skænke os selv. Det behøver ikke være gennem meditation, og det behøver ikke være halvdelen af ens vågne tid. Men det behøver at være. Også når vibrationen er høj og livet går derudaf.


Jeg var FLAD, da jeg landede i Houston igen. Flad grundet jetlag, mange indtryk, mange store og blandede følelser. Mine indre koordinater stod simpelthen forkert, rykket ud af stilling. Og det fortalte hele systemet med stor tydelighed: træthed, nedtrykthed, fysiske smerter, forvirring, mange tyngende tanker trods ihærdige forsøg på at tage mig sammen og være optimistisk. Alt sammen et klart udtryk for lav vibration.

Her er den energetiske indtjekning mindst lige så vigtig at foretage sig, men måske endnu sværere at få gjort, fordi det ikke føles, som om der er energi til rådighed.


Hemmeligheden er, at der ALTID er energi til rådighed. Det strømmer til os i en uendelig strøm. Men når vi lader os rykke skæve og ikke komme ind og mærker, at vi faktisk står lidt skævt, og dermed heller ikke får rykket os mere på plads igen, så har strømmen noget sværere betingelser. Og det kan mærkes. I den forstand har vi en indre GPS, men selv en GPS kræver jo, at man giver den sin opmærksomhed, for at den rent faktisk kan siges at navigere.


Så i disse dage tjekker jeg ind, og det er det, jeg ønsker, at du også vil huske henover din sommer. Jeg giver min opmærksomhed til stedet langt inde. Lader stilheden lede mig derind og mærker blidt, hvad der sendes derfra. Det kan være både ord- og billedløst; der er mere tale om en sansning af strømmen, der er healende i sig selv. Jeg rykkes på plads. Får mere energi, smiler mere, får lyst til mere, nyder mere, lever mere.


Så lidt der skal til for at rykke så meget.


Jeg laver min egentlige indtjekning fra morgenstunden (der er systemet mest mørt og ufikseret). Står op, går en tur i solen, sætter mig ved en bænk ved søen og trækker vejret. Læner mig tilbage, tilbage, tilbage indeni og giver plads. Når jeg giver plads til alt, hvad der er, i fred, så bliver selv de mest genstridige tanker stille, og jeg når ind i en art intethed, hvor jeg bare mærker energien strømme. Jeg sidder måske kun i fem minutter, men det føles som om, jeg kobler mig ind i evigheden. Resten af dagen husker jeg bare at lave små, helt korte indtjek – typisk er en håndfuld gode, dybe vejrtrækninger nok til lige at mærke energien igen.


Jeg vil vove at påstå, at den her type energetisk indtjekning kan være mindst lige så meget med til at skabe en god sommer som indtjekninger selv de mest eksotiske steder. Indefra og ud, det er den vej, jeg vender tilbage til igen og igen. Lige præcis derfra håber jeg, at du har lyst til at finde ud af, hvordan en energetisk indtjekning kunne se ud for dig og lege med det i den kommende tid. Det vil gøre dig godt. Og er du allerede i gang, så kommer der her en gigantisk thumbs-up fra mig.


Jeg skal også huske at fortælle, at jeg, mens jeg var i Danmark, var til eksamen og nu er certificeret clairvoyant. Det var en meget berigende oplevelse, og jeg glæder mig meget til det videre arbejde, hvor meget mere vil udfolde sig. Jeg føler oprigtigt, at jeg har så meget at lære og så meget at give, og det er min største glæde, at de to ting forener sig i gruppen her.


I taknemmelighed og sommerglæde,

Sara <3

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page